Страхотна новина за родители и деца: Телетъбис отново на екран и с

...
Страхотна новина за родители и деца: Телетъбис отново на екран и с
Коментари Харесай

Телетъбис отново на екран и с нови епизоди

Страхотна вест за родители и деца: Телетъбис отново на екран и с нови епизоди

Вероятно всички си спомняме песничката „ Тинки-Уинки, Дипси, Ла-Ла и По… “, с която започваше интрото на всеки епизод от „ Телетъбис “ - сериал за деца, добил необятна известност и у нас.
 Държавата ще ревизира за противозаконна сеч в региона на наводненията 7 септ 2022 | Ще бъде направена инспекция на място за осъществената сеч и действия в горите в този регион, както и да се откри...
Шоуто дебютира на 31 март 1997 година и завърши на 16 февруари 2002 година, с общо 365 епизода, като даже е отличено с няколко награди BAFTA. Телетъбис оригинално е продуциран от BBC през 1997 година, само че от споделят, че нови епизоди ще може да гледаме от 14-ти ноември като част от новите предавания на платформата, ориентирани към дребните деца. Шоуто ще включва четиримата Телетъбис, които ежедневно преоткриват своя свят.

Въпреки че е ориентиран главно за деца, даже и този сериал не трябва подминат от кавги. През 1999 г.  Джери Фалуел упрекна шоуто, че прокарва ЛГБТИ+ агитация, тъй като " Тинки Уинки носи чанта и е виолетов – цветът на гей гордостта, а пък антената му е завършена като триъгълник - признакът на гей гордостта. "  

Ръководителят на продуцентската компания на шоуто тогава, Кен Виселман, отговори, че Тинки Уинки „ не е гей. Той е просто воин в детски сериал. Мисля, че просто би трябвало да оставим Телетъбис да си тръгнат и да играят в Телетъбиленд, а не да се опитваме да ги дефинираме. ”

Ние нямаме самообладание към този момент още веднъж да видим цветните ни другари от детството. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР